Idag går jag in i vecka 12(11+0),har allts...

Idag går jag in i vecka 12(11+0),har alltså gått elva fulla veckor in i graviditeten.. Vår dotter ska bli storasyster,innan UL så har jag bf den 15 mars. Får se om det ändras vid UL:et. Idag ska jag o dotra iväg upp till stan för 2:a gången denna vecka men idag med Sandra o hennes dotter.


Idag har jag,dotra o mamma varit först til...

Idag har jag,dotra o mamma varit först till hedlandet,där blev det 3 tunna långärmströjor till dotra o lite godis till mig. Sen åkte vi vidare till Vingåkers outlet,där blev det bara 6 par strumpor till dotra men i fyndtältet blev det 2 tunna långärms tröjor,1 par byxor o ett par shorts till dotra. Inne på iitila outlet blev det 2 temuggar till mig. :)


Jag har varit slapp o slö de har veckorna ...

Jag har varit slapp o slö de har veckorna med pluggat,men igår skickade jag in första uppgiften i kommunikation.hann nästan klart med nästa inlämningsuppgift...sen blir det att sätta fart med arbettsätt o lärande.. o boka slutprov i kommunikation.hoppas jag kan få göra provet på fredag redan annars måste jag fråga om hjälp av nån med dotra i över 4 timmar..sambon jobbar natt vecka där på...


Allt gick bra på MVC,fast har inte fått sa...

Allt gick bra på MVC,fast har inte fått samma BM som jag hade när jag väntade dotra...hoppas att det ska funka bra med denna oxå. Fick göra blodvärde,socker i blodet,vikt,blodtryck samt kolla urinen på bakterier...allt såg bra ut.. men ska tillbaka nästa vecka för att lämna blod för tester på det samt blodgruppering,sen ska jag få tid för ul...så kul..


Sitter nu i bilen på väg hemåt,ska till MV...

Sitter nu i bilen på väg hemåt,ska till MVC på inskrivning. Är i 10:e veckan.. mamma o lillebror är med för att hjälpa till med att passa dotra eftersom hennes pappa jobbar natt o behöver sova. Sen efter ska vi hitta på något,får se vad det blir.


Detta var mitt val i år när vi idag var ti...

imag1630 (MMS)

Detta var mitt val i år när vi idag var till Smultronstället i Söderköping.


Jag valde en ny glass,dotra fick sin allra...

Jag valde en ny glass,dotra fick sin allra första egna glass. Hon åt mer än halva glassen själv,så det var tur att jag hade packat ner ett ombyte till henne. Sen gick vi uppför alla de j**la trapporna till utkikstornet. Sambon bar upp dotra sulky,nästa år skiter vi i vagn med oss dit... På vägen hem stannade jag,dotra o mamma till på citygross för att handla. O nu är vi nästan hemma gör föräldrarna igen,ca 15 min kvar...


Nu var det ett tag sen jag skrev..men är k...

Nu var det ett tag sen jag skrev..men är klar med både engelskan o samhällskunskapen,fick g i slutbetyg i båda kurserna. Sen har jag börjat på barnskötarutbildningen. Idag sitter jag i bilen med mamma o dotra medans pappa,sambon o lillebror Andreas sitter i den andra bilen.vi är på väg till Söderköping o Smultronstället. Glass på g :)


Slutprovet i engelska B gjort o inskickat....

Slutprovet i engelska B gjort o inskickat. Hoppas på ett G,fasten jag inte hann svara på allt.Är nu på väg upp till stan för att gå på upprop gällande utbildningen som jag börjar på idag. Är lite nervös hur det går för sambon,det är första gången han ska söva henne. Jag hann inte det pga att provet blev ca en timme sent för att skolans Internetserver funkade inte,så läraren åkte hem o skickade provet till mig... Hoppas allt går bra för sambon o dotra.


haft fullt upp de senaste 3 dagarna...

Vi kan börja med att jag o dotra åkte juh hem i måndags kväll för att vi på tidagen skulle vara social med 2 kompisar med barn som är dotras vänner..
Vi började tisdagen med att på fm gå till Ann-Sofie o hennes grabbar o leka.
Ann-Sofie fick det jag handlat på gekås till henne o 4 liter körsbär vi hade plockat av hemma hos föräldrarna på söndagen. det var så kul o trevligt att bara få va o inte plugga. =) =)
Sedan följde de med till maxi för att handla lite.
Efter den trippen så gick jag hem med dotra o la henne sovandes i sin säng, det var juh hennes vila. =)
O efter hon vaknat, så blev det nya kläder på och sen ner i vagnen för att gå till
Sandra o hennes dotter.
W fyllde 1 år i måndags, så vi var dit för att fira henne lite. =)
Var så mysigt o trevligt, mycket pga att det var ett tag sen vi sågs.
Vi satt o snackade en hel del.
Sen blev vi bjudna på nalle puh tårta som fanns kvar efter de hade firat W.
Vi tog bussen 19.10 hemifrån för att åka ner till mina föräldrar igen på tisdags kvällen.
Mamma var snäll o hämtade oss vid tåget 20.15.

I onsdags pluggade jag en hel del, sen åkte vi till en sjö för att bada men dotra ville inte så jag o hon badade inte utan bara va på stranden... det blåste en del så, så kul var det inte...

Igår(torsdag) skickade jag in de sista uppgifterna i både engelskan och samhällen.
Sen har jag gjorde sockerkaksbotten till en tårtan, fixade hela tårtan..
Va social med alla i släkten som kom o firade min mor som fyllde 50 år. =)

så ja, jag har haft fullt upp.. nu kan jag förhoppningsvis slappna tills på måndag då jag kl 9 på fm ska ha slutprov i engelskan, sen kl 14 ska jag va på upprop på nya utbildningsskolan. o det till 16..
det blir en massa tid jag ska va utan dotra.. o det blir andra gången jag kommer va ifrån henne så länge.. =/
det har jag lite ångest över...

Jaha,då sitter jag o dotra på tåget.Ska åk...

Jaha,då sitter jag o dotra på tåget.Ska åka hem en sväng,sova i natt hemma,imorron fm ska vi träffa Ann-Sofie o grabbarna.sen hem så dotra får sova en stund,för att sen iväg o fira dotras kompis W som fyller 1 år idag. O efter det åker vi ner till mina föräldrar igen :) varför ta det lugnt när man kan hitta på saker.. ;) ikväll när vi kommit hem ska jag iaf plugga,ska göra samhällen tänkte jag.


RSS 2.0