SMS-inlägg

igår kom Tessan o hennes dotter över till oss, vi gick först till öppna(eftersom att sambon behöver sova när han jobbar natt) o sen åkte vi in till skhlm.jag shoppade inte mycket,blev bara en lila halsduk till mig o ett par rosa ballerinaskor till dotra. samt lunch till mig. Dotra sov inget i vagnen(som vanligt) på dagen så hon sov sött i sin säng redan 19.20 =O själv gick jag o la mig redan innan 23...detta oxå förvånade... idag på fm mötte jag o dotra upp Ann-Sofie o hennes grabbar vid t-banan för att åka till Ikea. det var trevligt =) Dotra somnade inte efter lunchen så vi åkte tidigare mot mina föräldrar, o självklart somnade dotra i vagnen straxt efter vi klivit på bussen.. o hon sov ända tills vi kom till gnesta..där vi självklart inte hade nån anslutningsbuss mot b-lunda..så vi gick till ica o handlade medans vi väntade på bussen.. nu har vi klivit av bussen i b-lunda o promenerar hem till mina föräldrar.


Idag var dotra på sitt allra första tandlä...

Idag var dotra på sitt allra första tandläkarbesök,allt såg bra ut. Hon fick ett sudd för att hon var duktig samt en tandborste o tandkräm... Sen mötte vi upp Ann-Sofie o hennes grabbar på EG:s, sen gick vi tillsammans till maxi o efter det följde vi med dem hem en stund. Kom hem straxt efter 19,så jag bytte på lilldamen o la henne... Nu är det även min tur att sova... God natt!!!


Vi har varit sociala en massa :) Tidigare ...

Vi har varit sociala en massa :) Tidigare i veckan skickade jag in första uppgiften i hälsopedagogiken,väntar på betyg/omdömet.. Nu är vi på väg till mina föräldrar,imorron blir det barnbasar på dagen o kräftor på kvällen.


första uppgiften i hälsopedagogiken inskickad... =)

Är nu i v 15...
Om mindre än en månad ska vi på UL o få se vårt andra mirakel.. =)
Längtar en massa.. tur att jag tycker tiden springer iväg...

Idag skickade jag in 1:a uppgiften i hälsopedagogiken...
Har även redan fått tag på en person att interjuva o göra hälsobedömning på
till uppgift 2... jag frågade o den sa ja =) =)
Så nu har personen ett meddelande på det jag behöver få svar på...

Igår när barnbidraget kom så åkte jag o dotra med Sandra o hennes dotter till Skhlm
för att hitta en höst- o vårjacka till dotra. De jag har till henne är för kalla att ha nu...
Hittade en för 199:- minus 20% på HM, valde stl 86... Den är lite stor nu,så om hon inte
växer en massa nu så kommer hon kanske kunna ha den i vår oxå...
Köpte även en klänning på rean,valde den gråa framför en i 2 nyanser rosa...

Så nu ska jag sätta mig o fortsätta med mitt broderi... =)

I förmiddags va vi på öppna, Sandra o W fö...

I förmiddags va vi på öppna, Sandra o W följde med. Var trevligt o kul. Får se hur vi gör imorron,vet inte om vi går till öppna eller hittar på något annat.... När dotra somnade så satt jag en stund framför datorn,sen broderade jag lite...hann inte långt då dotra vaknade men en liten bit iaf... Funderar på att ta en promenad in till centrum med dotra för att skicka iväg en klänning på var förstor till dotra... Sen kan jag o dotra fortsätta titta på en av 80-talets bästa tecknade serie: Jem and the Holmgrams. Älskade den som barn o tycker fortfarande att den är en bra barnfilm..


Idag skjutsade mamma hem mig o dotra. Så s...

Idag skjutsade mamma hem mig o dotra. Så snällt av henne,visserligen fanns det en tanke bakom det: lillebror A skulle få sambons gamla 28 tums tjocktv. När jag kom hem upptäcker jag att sambon inte gjort något av de jag bad honom om :( Fattar inte varför det skulle vara sååå svårt. Så jag fick sätta igång diskmaskinen efter ha diskat vissa saker för hand,skala potatisen,kasta sopor o en del annat... Jaja.. Nu ska jag lägga mig iaf,för imorron ska jag o dotra gå en sväng till öppna... God natt!!


V 14(13+0) idag. Riktigt nöjd med ommöbler...

V 14(13+0) idag. Riktigt nöjd med ommöbleringen,sambon tyckte oxå om det.känns som om vardagsrummet blev större. Just nu sitter jag o dotra på tåget på väg hem till mina föräldrar...sambon har bytt nätter med sin kollega så han ville inte följa med... På fm gick vi hem till fru Hoffman o W.. döttrarna lekte en massa som vanligt...


Nu har jag nästan ställt tillbaka allt,fin...

Nu har jag nästan ställt tillbaka allt,finns en del småsaker på köksbordet som jag tar imorron. Orkar inte mera nu. Sen är det en hel del som ska packas o ställas undan som är i sovrummet,samt rensas för att kastas men kan ta lite då o då så att jag inte tröttar ut mig. Men nu säger jag god natt.


Det blev inte så lite när vi möblerade om,...

Det blev inte så lite när vi möblerade om,bara köksbordet o vår svarta bokhylla som står på sin plats.soffan,bruna bokhyllan,kistan,sambons databord,tvbänken samt hyllan med filmer är flyttade på...samt att vi ställt svarta tvbänken(den hade vi i vardagsrummet) står i hallen,tvbänken vi hade i sovrummet står i vardagsrummet,byrån med dotras kläder i är flyttad i sovrummet o lilla byråntmdd handdukar står får klädbyrån stod...nu ska bara småsakerna tillbaka. Men först söva dotra..


Idag gick vi till öppna..fick med oss Sand...

Idag gick vi till öppna..fick med oss Sandra o W oxå. :) supertrevligt..efter Ann-Sofie lämnat sina grabbar på dagis kom hon förbi öppna,det var oxå trevligt. Nu nu har dotra ätit lunch,fått torr blöja o nu är Det dags att sova.så vi ligger i sängen o hon äter välling. :) när hon vaknar så ska vi möblera om lite i sovrummet o vardagsrummet.


Dotra åt upp all välling,men somnade inte ...

Dotra åt upp all välling,men somnade inte direkt...straxt efter 20 la jag in henne i sin säng. O satte mig framför tv:n med broderiet jag håller på med.Idag blev det först Gordon Ramsys kitchen nightmares,sen svenska Hollywood fruar o sist ncis på tv:n,tittade lite då o då medans jag broderade..nu blir det sängen så jag orkar gå till öppna..


Efter dotra hade sovit 2 timmar på dagen s...

Efter dotra hade sovit 2 timmar på dagen så gick vi till fru o fröken Hoffman för lektime en stund...när vi kom hem gjorde jag middag,dotra fick kokt potatis med kycklingkorv o jag tog potatismos med fiskpinnar. Nu får dotra leka tills det är dags för henne att sova. Imorron ska vi gå till öppna på fm. Idag beställde jag min kursbok,hoppas den kommer imorron eller på onsdag så att jag börja med mina uppgifter..


Nu har det gått ytterligare en tid, är i v...

Nu har det gått ytterligare en tid, är i v13(12+3)..tycker tiden har sprungit iväg.har gått mer än 30% redan. Idag gick jag o dotra för att kasta soporna o sen vidare till affären för att handla.Dotra var så duktig,hon gick hela vägen dit o hem förutom när vi skulle över vägarna o inne på affären,då satt hon i vagnen. Nu är vi hemma o bara slappar,snart ska jag göra lunch till henne.


RSS 2.0