Äppelkaka med fusk tosca

Igår kväll så kunde jag inte låta bli att göra äppelkaka med fusk tosca =)
Var ju tvungen att inviga mina nya formar så...
Det var gott, tog vaniljglass till istället för marsansås.

 
Till 4 portioner
6 äpplen
Kanel

Toscasmet:
50g margarin
1,5dl havregryn
1dl strösocker
1msk vetemjöl
2msk mjölk

Skala o skivar äpplen, varva äpplena med kanel i en ugnsform

Smält margarinet i en kastrull, sen blanda i havregryn,socker, vetemjöl o mjölken.
Rör ihop den till en smet o häll ovan på äpplena i formen
In i mitten av ugnen i 15-20min, på 225 grader
Toscasmeten ska hårdna lite o få gyllenbrun färg. Färdig!
Servera gärna med marsansås, vaniljsås eller grädde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0